Vi Ca N\'Estruc Negre 2021 (D.O. Catalunya)

Vi Ca N'Estruc Negre 2021 (D.O. Catalunya)

  • Productes de proximitat

Pes mitjà u.: 1,00 Kg.

|

8,95 €/u

8,95 €/u

8,95

Vi Ca N'Estruc Negre NOU 2021 (D.O. Catalunya)

ELABORACIÓ : Verema manual i selecció del raïm en la vinya. Despalillado i fermentació durant 10‐15 dies amb els propis llevats en dipòsits d'acer inoxidable de 100 a 200 hl. a temperatura controlada de 21‐28 °C, realitzant remuntats diaris. Una vegada finalitzada la fermentació alcohòlica es descuba la tina per a realitzar posteriorment la fermentació maloláctica de manera espontània també en dipòsits d'acer inoxidable controlats a 18‐20 °C.

NOTA DE TAST: Té un bonic color robí, límpid i brillant. En nas té el perfum de les fruites vermelles fresques com les groselles i els gerds, unides a delicats records d'herbes aromàtiques de bosc mediterrani com l'espígol i un punt de pebre negre. En boca és sedós, amb una textura aèria que envaeix el paladar amb frescor i molta fruita. Al final hi ha deliciosos records de fruita de baia, regalèssia vermella i notes florals com les violetes.

MARIDATGE: Un vi negre plaent i saborós, perfecte per a acompanyar plats de pasta, pizzes, embotits, carns a la brasa i formatges de vaca.

TEMPERATURA DE SERVEI: Entre 14 i 16 °C