Xocolata Protein Powder 454g Ryno Power

Xocolata Protein Powder 454g Ryno Power

  • Sense gluten

Pes mitjà u.: 0,45 Kg.

|

30,90 €/u

30,90 €/u

30,90

Xocolata Protein Powder 454g Ryno Power

Proporciona un flux continu i un subministrament de rics nutrients per als músculs i el torrent sanguini. Ajuda a recuperar-se més ràpid, desenvolupar una potència explosiva, desenvolupar i mantenir un físic més fort i, sobretot, sentir-se millor al final del dia. Sense al·lergògens, sense glútens i absolutament deliciosa, aquesta proteïna és perfecta per als atletes que busquen tractar els seus cossos amb la millor proteïna possible.

Sense additius, farciments ni olis, la nostra proteïna en pols està endolcida amb suc de canya orgànic natural i stevia, un substitut del sucre. El nostre sabor de xocolata està fet amb cacau real, orgànic i cru per a un sabor deliciós.

Optimitzat per a la màxima utilització de nutrients de fonts de qualitat, concentrat de proteïna de sèrum no desnaturalitzat ultrafiltrado i intercanviat d'ions, aïllat de proteïna de sèrum i proteïna de sèrum hidrolitzada. Aquesta mescla de tres proteïnes es digereix ràpid i és fàcil per a l'estómac, per la qual cosa obtens més nutrients per a una recuperació màxima!

Conté 10 porcions.
27 g de proteïna per ració
8,5 g de BCAA per ració

Dosi/2 culleres (45g)
Grassa 2g
Greix saturat 1g
Hidrats de carboni 10g
Sucres 5g
Proteïna 27g
Calci 13mg
Magnesi 2mg
Sodi 144 mg
Potassi 16 mg