5 hàbits saludables i fàcils d’introduir a la teva rutina

Com cada gener, l’inici de l’any ve marcat per nous propòsits i energies renovades! Aprofitant aquesta energia, us porto 5 hàbits saludables i fàcils d’introduir a la teva rutina. El camí cap a una vida saludable no ha de ser un canvi radical. Anima't a començar amb petits passos que esdevindran grans avenços.

1. Comencem amb un dels hàbits fonamentals: dormir un mínim de vuit hores cada nit. A més, a més, recomanem deixar d’utilitzar les pantalles una hora abans d’anar a dormir.
2. Fer exercici regularment ajuda a reduir el risc de patir malalties de cor i augmenta l’esperança de vida. Incorpora una rutina d'exercici a la teva vida diària. Caminar, córrer, fer ioga o practicar un esport són maneres excel·lents de mantenir-te actiu i millorar la teva salut cardiovascular i muscular.
3. Cada matí comença el dia hidratant-te i amb infusions digestives que ens ajudin a preparar el sistema digestiu per les ingestes del dia. Beure suficient aigua és essencial per mantenir el teu cos ben hidratat. Evita les begudes gasoses i els sucs amb altes quantitats de sucre.
4. Comença a fer batch cooking: una tècnica que consta a preparar i cuinar grans quantitats d'aliments un mateix dia, per després emmagatzemar-los i consumir-los els pròxims dies!
5. Incrementa la teva ingesta de fruites i verdures! Es recomana prendre 5 racions: dues de verdures i tres de fruita! Assegura't de mantenir una dieta variada i equilibrada, rica en fruits, verdures, cereals integrals i proteïnes magres. Evita els aliments processats i excessivament rics en greixos saturats i sucres afegits.

Quin hàbit saludable afegiries a la nostra llista de recomanacions?