Amanida d'estiu amb ricotta i síndria

Si ets dels afeccionats a la fruita i sobretot a la fruita d'estiu, aquesta recepta és per tu. Perfecta per a qualsevol dia d'estiu, sobretot quan la calor apreta i l'últim que vols és encendre els fogons o el forn. Les amanides són la millor opció ja que pots afegir mil ingredients i obtenir un plat molt complet. I a més, sempre es pot aprofitar el que tinguem a la nevera i al rebost! Avui hem provat una barreja molt curiosa, que de primeres segur que et cridarà l'atenció i aquest serà el primer pas per a provar-la. Una vegada d'atreveixis… segur que es converteix en un bàsic durant aquestes dates. Vols saber més sobre aquesta amanida? A continuació tots els ingredients i els passos per a crear-la!

Ingredients de l'amanida d'estiu:


- 2 grapats de ruca
- 500 g de síndria
-100 g de ricotta
- 30 g de pipes de gira-sol
- Oli d'oliva
- Vinagre de módena

Preparació de l'amanida d'estiu:


Els passos són molt senzills i ràpids (com la majoria d'amanides!), simplement talla la síndria a quadradets i afegeix-la a la base de ruca. Després afegeix la ricotta, escampa les pipes de gira-sol i amaneix al teu gust.

Ja se't fa la boca aigua? Aconsegueix tots els ingredients en Cal Fruitós, a les nostres botigues físiques o a través de la nostra pàgina web. Comprar menjar online et facilita el teu dia a dia, ja que estalviaràs el temps d'anar a la compra i així podràs gaudir encara més del teu estiu!