Consells per a una alimentació sana en família

Setembre ja està aquí i amb ell comencen els propòsits per seguir una alimentació sana en família. Durant aquest mes podem sentir-nos més cansats del normal, per la qual cosa hem d'agafar rutines familiars saludables. Inspira't amb els següents consells i adapta'ls a la teva família!

1. Organitza't els menjars. És important agafar rutines amb la teva alimentació, planejar-te els menjars, sobretot la primera setmana, després seguiràs el ritme molt més fàcil. Menjar a la mateixa hora i al mateix lloc et facilitarà seguir amb el teu menú saludable.

2. Prepara la llista de la compra abans d'anar al supermercat i sobretot, no compris amb gana! Encara que sembli un tòpic, la teva cistella de la compra notarà la diferència depenent de l'hora a què compris. Comprar menjar online t'ajudarà que això no passi, ja que pots buscar directament els aliments que t'interessin, sense haver de passar pels passadissos del supermercat més temptadors!

3. Prova noves receptes i omple de color els teus plats. Encara que sembli mentida, seguim menjant amb els ulls, per això és important que els menjars siguin el més apetitosos possibles, sobretot pels nens. Treu el teu costat creatiu i posa-li imaginació! Els nens aprenen jugant, així que si ajuden a la cuina, és més fàcil que després assimilin pautes d'alimentació saludables i que s'atreveixin amb aliments nous.

4. Una bona manera de començar el dia és esmorzant en família! Pot ser un moment perfecte per relaxar-nos i agafar energies, a més si ho preparem entre tots segur que fem esmorzars més apetitosos. Tingues en compte que l'esmorzar ha de ser complet i equilibrat, incloent-hi làctics ( iogurts, llet, formatge fresc), cereals (civada, cereals inflats, tortites de blat de moro, pa integral) i fruita. Els làctics ens aportaran proteïnes i calci, però assegura't que siguin sense sucres afegits. Si ets intolerant a la lactosa, vegà o simplement vols deixar de prendre llet, busca opcions vegetals com a begudes de civada, arròs o ametlles, tofu, etc. Els cereals ens aportaran carbohidrats complexos, que ens donaran energia de llarga durada. Entra a la nostra web i descobriràs les promocions que et tenim preparades.

5. Si tenim un matí llarg, per evitar arribar ansiosos al dinar hem de fer un snack entre el primer esmorzar i l'àpat del migdia. Que l'snack hagi de ser ràpid i fàcil no significa que no hagi de ser equilibrat. Evitem les brioixeries industrials i optem per opcions més saludables. No tots els sucs són iguals, cal buscar aquells que siguin sense sucres afegits i, si estem a casa, podem buscar receptes de smoothies naturals.

6. A més la volta al col·legi no només han de tornar les rutines passades, també en podem crear de noves! I que millor que amb un esport o hobby nou.I si és a l'aire lliure encara millor, hem d'aprofitar les llargues tardes tot el que es pugui.

7. Si no tens temps per preparar els teus menús, prova les nostres caixes equilibri! En elles trobaràs un pla d'alimentació setmanal, 3 receptes super bones i els ingredients necessaris. Entra en la nostra botiga online i descobreix la caixa equilibri detox, la family, la sport... segur que trobes una que s'adapta a les teves necessitats!