Creps salades farcides de tonyina

T'agradaria provar una deliciosa crep salada? Estem segures que t'encantarà! Les creps són una opció versàtil i deliciosa que es poden emplenar amb una gran varietat d'ingredients, des de verdures fins a carns i formatges. Quina millor manera de començar la primavera que amb aquestes creps de temporada. Segueix els passos i a gaudir.



Ingredients per a unes 6-7 creps:



  • 150 g de beguda vegetal o llet

  • 75 g de farina de civada o altres

  • 3 ous M

  • AOVE

  • Un polsim de sal

  • Ingredients al gust per al farcit



Preparació pas a pas:



En un got batedor barreja tots els ingredients amb un doll d'oli i bat amb una batedora.
Escalfa una paella àmplia d'uns 20-25 cm de diàmetre amb una miqueta d'oli, pinzella.
Aboca una mica de massa, la justa per a cobrir la base de la paella. Deixa que qualli i es dauri lleument, així serà mes fàcil de donar-li la volta. Deixa que es dauri per l'altre costat i així fins a acabar amb la resta de la massa. Reserva en un plat.
Emplena al gust.
Posa en una paella pinzellada amb oli 2 ous batuts, que cobreixi la base de la paella. Seguidament posa la crep damunt dels ous i deixa que quallin. La crep s'enganxarà als ous, quan hagin quallat dona-li la volta, emplena al gust (sofregit de tomàquet, formatge feta, una mica d'alvocat, tonyina en conserva i orenga),  deixa que es fundeixi el formatge lleument, retira de la paella i enrotlla.
Les creps salades són una opció deliciosa i versàtil per a un menjar ràpid i fàcil de preparar. Poden ser farcides amb una varietat d'ingredients, la qual cosa els fa ideals per a satisfer qualsevol antull. Una de les combinacions de farciment més populars és el tomàquet, tonyina, alvocat i formatge feta.

El tomàquet, amb el seu sabor dolç i àcid, és un ingredient fresc que aporta una textura cruixent i sucosa al farciment de les creps. La tonyina, per part seva, és una font de proteïna que li dona un sabor salat i suau. L'alvocat, ric en greixos saludables, agrega una textura cremosa i suau al farciment. Finalment, el formatge feta, amb el seu sabor fort i salat, equilibra el sabor i aporta una textura .