Patates al micro amb formatge

Un dels ingredients del món vegetal més versàtils i alhora més utilitzats en les nostres cuines és la patata. En puré, com a part de plats principals i com a guarnició de mil maneres. Avui hem decidit tornar als clàssics, desmitificar el consum de patata com a poc sa i donar-li un toc especial amb molt de sabor.

Ingredients:
- 1 Bossa de Patates per a microones.
- All en pols.
- Herbes fresques.
- Oli d'oliva.

Fer patates de guarnició també pot ser saludable, només depèn de com les cuinem i amb que les acompanyem. Una de les nostres formes preferides de consumir-les és al micro, que a més de ser sana és rapidíssima. Pots acabar de donar-li el punt cruixent si les salteges en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Així quedaran tendres per dins i amb un toc daurat per fora. Després només faltarà assaonar-les i donar-li sabor amb els ingredients que més t'agradin (orenga, farigola, pebre negre, pebre roig, all, coriandre…).

Per a acompanyar-les hem provat amb els formatges per a untar, simplement escalfant-los perquè agafessin una textura més líquida i fos més fàcil dipejar amb ells. A la nostra web trobaràs diferents opcions per comprar formatges, ja saps amb quin et quedes?