Receptes per un Halloween saludable

Encara que tradicionalment Halloween es relaciona amb dolços gens saludables, volem reinventar el concepte i aconseguir un Halloween healthy. Com? Amb receptes que tinguin productes frescos com a ingredient principal. Amb aquesta excusa hem fet els nostres pebrots terrorífics que ens serveixen com a bol per a les crudités i després… també ens els podem menjar!

Per a les crudités pots utilitzar pastanaga, pebrot, cogombre, api… tots els vegetals que se t'ocorrin! Simplement has de tallar en forma de bastó les diferents hortalisses i si és necessari pelar-les. Per al bol necessitaràs pebrots i amb un ganivet ben afilat, hauràs de tallar-los amb forma de cara (imitant a les carbasses d'Halloween).

Salses per a tipejar poden ser de molts tipus, per exemple hummus, guacamole, salsa de iogurt, salsa agredolça o qualsevol paté vegetal amb pebrots vermells rostits per a donar-li un punt terrorífic. Com és la teva salsa ideal per a passar un halloween healthy?

Un altre aperitiu super senzill per a Halloween a la vegada que terrorífic pot fer-se amb ous durs. Perquè quedin com els nostres, després de coure'ls i refredar-los hauràs de donar suaus cops en la closca perquè s'esquerdi. Després amb un pinzell i colorant alimentari, hauràs de pintar-los del color que prefereixis. Quan estigui sec, en pelar-los veuràs el resultat!!

Vols acabar de gaudir de la nit més terrorífica de l'any amb nosaltres? Prepara els millors cocktails (sense alcohol) amb fruita fresca perquè tots puguin gaudir-los! A Halloween tot es tenyeix de vermell i negre… fins i tot les nostres begudes! Prova un suc de magrana o raïm natural amb gerds i mores congelades. I per a acabar de rematar-ho… pots fer unes mans de gel amb uns guants! Fes-te amb tots els ingredients… i a brindar!