Trio de timbals

Una bona presentació pot convertir un plat senzill i bàsic en un altre totalment diferent, digne de revista! Donar-li importància a aquest aspecte de la cuina farà els nostres plats molt més apetitosos. Ja saps com fer-ho? És molt senzill, només necessites un motlle rodó i tota la teva imaginació per a triar ingredients vistosos.

Nosaltres apostem per timbals per a tots els gustos, per això hem triat tres molt diferents, però tots ells molt saludables.

Ingredients del timbal vegà:


- Quinoa
- Mango
- Alvocat
- Ruca
- Tomàquet cherry

Ingredients del timbal de peix:


- Arròs integral
- Salmó
- Alvocat
- Germinat d'alfals

Ingredients del timbal calent:


- Espàrrecs verds saltejats
- Mongeta blanca
- Pernil salat

Les quantitats dependran de la grandària del timbal i el nombre de timbals que vulguis fer.

La preparació de tots ells és senzilla, simplement has de trossejar els ingredients i ficar-los en el motlle en diferents capes. Pots condimentar els ingredients abans de posar-los al motlle, amb oli d'oliva i les espècies que prefereixis. És important que a l'hora de moldejar premis bé els ingredients perquè quedin ben subjectes i no es moguin després.

Amb els timbals pots aconseguir resultats molt vistosos sense necessitat de complicar-te a la cuina, a més et servirà per a qualsevol compromís en sopars i dinars amb familiars i amics. Ja t'has atrevit a provar-ho?