Equilibri Family

1 productes

only online
Caixa Equilibri Family

Caixa Equilibri Family

85,00 €/u

85,00 €/u

85,00

Què són les Caixes Equilibri Family?

Les nostres caixes tenen com a objectiu ajudar la planificació familiar dels menjars. Amb elles és molt més fàcil organitzar els diferents àpats del dia d'una manera saludable i variada. Les nostres Caixes Equilibri Family estan pensades per a 3-4 persones i inclouen un exemple de menú setmanal, explicació de tres receptes fàcils i boníssimes per a ajudar a seguir una alimentació saludable i el millor de tot… els productes necessaris per a una setmana aproximadament!

Dins de cada Caixa Family podràs veure les receptes i els ingredients que inclou, així t’aseguraràs quina s'adapta més a les necessitats de la teva família. De totes maneres, t'animem que provis diferents caixes i així variar la teva alimentació al llarg del mes.

Les nostres caixes Equilibri Family estan creades per la nostra nutricionista, per la qual cosa si tens algun dubte sobre aquest tema o tens inquietuds sobre l'alimentació de la teva família, no dubtis a escriure'ns!

Menú setmanal familiar.

Per a aconseguir planificar un menú setmanal és important valorar plats senzills i ràpids i tenir molt present que la teva llista de la compra ha de ser variada i incloure gran quantitat de verdures i fruites. Ja que per a mantenir uns bons hàbits saludables i aconseguir seguir un bon menú setmanal familiar és imprescindible consumir diàriament aquest tipus d'aliments. Els vegetals són rics en antioxidants, vitamines i minerals que ens ajuden a mantenir-nos sans.

El consum de proteïna animal o vegetal és essencial ja que ens permet mantenir la massa muscular i ens ajuda a regular les funcions hormonals. La proteïna vegetal es troba en els llegums, quinoa, derivats de la soja, fruits secs o llavors. Els carbohidrats (arròs, pasta, pa, cereals i també llegums) són la principal font d'energia, per la qual cosa haurien de ser consumits segons la quantitat d'activitat física que realitzem. Un altre aspecte rellevant és la hidratació. És essencial beure aigua, però també podem consumir infusions i brous de verdures.

Aconseguir una alimentació saludable és indispensable per a qualsevol persona, així que és important que els més petits de la casa ho integrin al més aviat possible. Les racions del menú setmanal familiar han d'estar adaptades a l'edat del nen, tenint en compte que la seva alimentació ha de ser variada i incloure tots els grups d'aliments.